Eetcafé De Zwaan is een gezellig bruin café in het Linge dorp Enspijk met terras, bar en een biljart. Kom gezellig eten en drinken. 

Welkom in ons eetcafé!

Eetcafé De Zwaan is een gezellig sfeervol bruin eetcafé met bar, biljart en een mooi ruim terras midden in het centrum van Enspijk schuin tegenover de vijftiende eeuwse dorpskerk.

Bij ons in het eetcafé of op het gezellige terras in de zon kunt u heerlijk genieten van een kop koffie met betuws appelgebak, een drankje of een hapje eten met uitzicht op het groene hart van ons dorp met de koeien en schapen.
__________________________

Groepen zijn ook van harte welkom in ons eetcafé, gezellig aan de bar borrelen of aan een lange tafel dineren, bij mooi weer natuurlijk op het ruime gezellige terras.

__________________________

Feestje vieren bij eetcafé De Zwaan?

Bent u met een klein of een groot gezelschap? Wilt u hapjes, nootjes of een maaltijd? Informeer naar al onze mogelijkheden!
Al vanaf 15 euro p.p.


__________________________

Afhalen:
In ons eetcafé is het ook mogelijk om friet en snacks af te halen. U kunt bestellen aan de bar of  vooraf telefonisch bestellen 0345-651346.

Trek in een lekkere uitsmijter? Of een heerlijk mals stukje biefstuk? Eetcafé de Zwaan staat voor u klaar!

Wij hebben namelijk een uitgebreide menukaart met overheerlijke huisbereide soepen en goede biefstukken, schnitzels en ander vlees van de ambachtelijke slager!

Wilt u even snel wat eten?
Of bent u op zoek naar een uitgebreid diner? Dan bent u van harte welkom in ons bruine eetcafé.

Een prima hapje en een drankje voor een goede prijs!  

_______________________

De Zwaan is een uniek start-, rust-,  en eindpunt voor uw wandel- of fietstochten. Verschillende toeristische wandel- en fietsrouters langs rivier de Linge komen ook langs Eetcafé De Zwaan.

Deze route kunt u fietsen, wandelen of per kano afleggen. Binnen een paar minuten op loopafstand van ons eetcafé staat u op het Enspijkse Veer naar het landgoed Heerlijheid Marienwaerdt of op camping De Rotonde.

Tijdens de bloesemtijd als de fruitbomen in bloei staan en de pluktijd als het fruit wordt geoogst is onze omgeving extra mooi.

__________________________

Locatie:

Onze locatie is centraal gelegen in de betuwe, dichtbij knooppunt Deil, langs de A2 en A15. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid tegenover het eetcafé voor uw auto, motor of fiets.
Eetcafé De Zwaan voor lunch, diner of een borrel!