Lekker eten langs de A2

U heeft trek en wilt een hapje eten langs A2 dan bent u welkom bij eetcafé de Zwaan in het pittoreske Lingedorpje Enspijk waar u even kunt bijkomen van uw autorit en nog gratis kunt parkeren voor de deur.

Wij serveren ouderwets lekker eten met huisgemaakte soepen, uitsmijters, broodjes, snacks en overheerlijke gerechten met vlees van de ambachtelijke slager.

Wij hebben een uitgebreid 3 gangen keuzemenu voor een aantrekkelijke prijs!
Met o.a. een malse kogelbiefstuk, heerlijke kipsaté of een ouderwets lekkere schnitzel, het is echt genieten met eten bij  eetcafé de Zwaan en ook nog voor een betaalbare prijs. Wij hebben ook een ruim assortiment met speciaal bieren, ook alcoholvrije bieren!


Of kom genieten van een heerlijk bakje koffie van verse bonen of cappuccino met echte melk voor een goede prijs, dan kunt u plaatsnemen in ons gezellige bruine eetcafé of buiten genieten op ons gezellige terras in het zonnetje met uitzicht op het groene hart van Enspijk.


Kom langs voor een kop koffie, lunch, diner of een borrel.

Ons eetcafé bevindt zich in het rustige pittoreske Lingedorpje Enspijk gelegen aan de A2 afslag 15 (Geldermalsen) en op steenworp afstand van knooppunt Deil  (A15).

Zeker een aanrader als er file is op de A2 om er even vanaf te gaan om een hapje te eten en een drankje te doen en na de files weer uw reis verder te vervolgen! Tegenover het eetcafé is voldoende gratis parkeergelegen voor uw auto.
Er is ook ruimte voor 1 of 2 vrachtwagens / bussen (max 4uur).


U bent van harte welkom
Eetcafé de Zwaan


Het eetcafe - restaurant langs de A2 wat u zoekt!


Bij ons bent u van harte welkom zonder te reserveren, wij reserveren geen tafels.